top of page

De urørlige

20. nov. 2024

En varm komedie om et uventet venskab. De urørlige er baseret på en sand historie og anses som en af verdens bedste feel-good komedier.

21. nov. 2024

22. nov. 2024

_Billetter endnu ikke i salg_

21. nov. 2024

22. nov. 2024

Svendborg Teater, Teatergade 2, 5700 Svendborg

Tid og sted

20. nov. 2024

Folketeatret

DRAMATISERING OG INSTRUKTION: 

Kim Bjarke


SCENOGRAFI: 

Camilla Bjørnvad


OVERSÆTTELSE OG DRAMATURGI: 

Ninette Mulvad


MEDVIRKENDE: 

Preben Kristensen, Arian Kashef, Jeanette Binderup-Schultz, Troels Malling m.fl.

Om forestillingen

Oplev Preben Kristensen og Arian Kashef som det umage makkerpar i teaterversionen af en af fransk films største succeser.


De urørlige er baseret på en sand historie og anses som en af verdens bedste feel-good komedier.

 

Phillipe er mangemillionær, bor i Paris’ fineste kvarter og efter en alvorlig ulykke er han lam fra halsen og ned. Driss er arbejdsløs, småkriminel og bor i en forstadsghetto. Da Phillipe vil ansætte en ny hjælper, søger Driss – der helst vil forblive på kontanthjælp - modvilligt jobbet og forventer at få et rungende nej, som han er vant til. Men Philippe, der savner forandring i hverdagen, overrumples af Driss’ humor og energi og beslutter sig for at ansætte ham. I mødet mellem de to meget forskellige mænd vokser et uventet og enestående venskab frem, og med humoren som grundtone i deres samspil giver de hinanden et skub fremad i livet.

 

De urørlige (The Intouchables) bygger på den selvbiografiske roman Tu as changé ma vie af Abdel Sellou, der i bogen beskriver sin tid som hjælper for den franske aristokrat Philippe Pozzo di Borgo.


Filmen fra 2011 blev på kort tid den mest sete franske film på verdensplan nogensinde.

 

_Billetter endnu ikke i salg_
bottom of page