top of page

Pinafore

19. feb. 2025

Operaselskabet Figaros spiller Gilbert & Sullivans uforglemmelige operette H.M.S. PINAFORE. Med garanti for musikalsk aften

20. feb. 2025

21. feb. 2025

_Billetter endnu ikke i salg_

20. feb. 2025

21. feb. 2025

Svendborg Teater, Teatergade 2, 5700 Svendborg

Tid og sted

19. feb. 2025

Figaro

MEDVIRKENDE, ORKESTER OG KOR:

Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Karsten Jansfort og Allan Dahl Hansen.

Om forestillingen

I Gilbert & Sullivans operette HMS Pinafore, er kaptajnens datter, Josephine, forelsket i den simple sømand Ralph Rackstraw. Josephines far har dog til hensigt, at hun skal gifte sig med admiralen, Sir Joseph Porter.

Josephine overholder sin fars ønsker i starten, men snart erklærer hun og Ralph deres kærlighed til hinanden og planlægger til sidst at stikke af. Kaptajnen opdager denne plan, men som i mange af Gilbert- og Sullivan-operaerne ændrer en overraskende afsløring tingene dramatisk nær slutningen af historien.


Nu vender Figaros og Den Ny Opera skuden, og i denne nye version har det gamle sejlskib været igennem en større ombygning og er nu på vej ud i verdensrummet som His Majestys Spaceship Pinafore.


Gilbert & Sullivans dejlige musik og fjollede handling er selvfølgelig stadig med ombord, og det gælder naturligvis ikke mindst Admiralens vise. Men det hele tilsættes Figaros’ helt specielle komik og musikalitet.


Og efter HMS Pinafore har været en tur i Figaros komiske vridemaskine, er der garanti for en både morsom og musikalsk aften i teatret.

_Billetter endnu ikke i salg_
bottom of page