top of page

Gøngehøvdingen på syngende grund

6. mar. 2024

Figaros og Den Ny Operas version af ”Gøngehøvdingen” tilsættes kendte hits fra opera, operette og musical og krydres med komik

7. mar. 2024

8. mar. 2024

7. mar. 2024

8. mar. 2024

Svendborg Teater, Teatergade 2, 5700 Svendborg

Tid og sted

6. mar. 2024

Figaros og Den Ny Opera

INSTRUKTION OG MEDVIRKENDE:
Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Kristian Jensen og Allan Dahl Hansen


MANUSKRIPT: 

Kjærulff, Dueholm og Jensen (usædvanligt frit efter Carit Etlar)


KOSTUMER:

Nathalie Meldgaard


SCENOGRAFI: 

Hans Dueholm

Om forestillingen

Carit Etlars roman skildrer begivenhederne i 1657-1658, da Svend Poulsen Gønge forsvarer Sjælland mod de svenske styrker og deres tyske lejesoldater.

Svend Poulsen Gønge og hans tro ven og svoger Ib får til opgave at hente 50.000 rigsdaler i Vordingborg Kirke og bringe dem til København. Men at komme forbi de svenske linjer er svært, og det bliver bestemt ikke bedre da den tyske kaptajn Mannheimer og hans ledsager, heksen Kulsoen, jagter dem på livet for at få fingre i de mange penge.Udsat for Figaros vridemaskine kan handlingen godt sine steder tage en lidt anden drejning….

Figaros og Den Ny Operas opdaterede udgave af ”Gøngehøvdingen” tilsættes kendte hits fra opera, operette og musical og krydres med masser af komik. I ”Gøngehøvdingen” spilles, synges og danses alle roller i et festfyrværkeri af humor og musik af Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Kristian Jensen og Allan Dahl Hansen.

bottom of page