top of page

Jytte fra marketing er (desværre)
gået for i dag

17., 18. og 19. april 2024
jytte-fra-marketing

Foto: Gudmund Thai

Tid og sted

17., 18. og 19. april 2024, kl. 19.30

Svendborg Teater,
Teatergade 2,
5700 Svendborg

Om forestillingen

FOLKETEATRET

 

Manuskript: Baseret på Morten Münsters bestsellerbog Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag

Dramatisering: Anastasia Nørlund

Instruktion: Anastasia Nørlund ved Joy-Maria Frederiksen

Scenografi: Julian Toldam Juhlin

Lyddesign og musik: Markus Artved

Lys- og videodesign: Jim Falk

Koreografi: Christel Stjernebjerg og Amalie Stitz

Medvirkende: Rikke Buch Bendtsen, Troels Malling, Niels Skovgaard Andersen, Mathilde Lundberg og Albert Stein Ankerstjerne

Forestillingen er et poetisk og musikalsk komedieshow om det uperfekte menneske og sætter spot på det moderne arbejdsliv. Vi spiser kage, selvom vi er på slankekur. Vi står i kø til Black Friday, men betaler med glæde vores ubrugte fitnessabonnement. Vi er forandringsparate til fællesmøder, workshops, strategidage og Power-Point-præsentationer, men glemmer alt om missioner og visioner, så snart det er hverdag igen. Forestillingen tager fat i alle de udfordringer, der opstår, når det uperfekte menneske forventes at have den perfekte adfærd. Hvorfor er det så svært for os at følge gode argumenter, planer og sund fornuft? Hvorfor falder vi i gang på gang? Og hvad skal der til for at skabe forandring i den virkelige verden?

Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag blev set af flere end 30.000 publikummer, da den første gang spillede på Nørrebro Teater. Nu tager Folketeatret i samarbejde med Nørrebro Teater det musikalske komedieshow om Jytte og adfærdsdesign på turné med et helt nyt hold af skuespillere.

Vi har talt med

Rikke Buch Bendtsen

I efteråret 2022 spillede vi Sommer i Tyrol på Svendborg teater hvor jeg spillede Lenerl. Den kommende sommer skal jeg være på teateret igen i forbindelse med Svendborg Sommer Revy.

https://svendborgsommerrevy.dk/

 

Stemningen på teateret er helt vidunderlig. Et stort lille teater, hvor man skal holde tungen ekstra lige i munden, da gulvet er skævt.

 

Jeg er ret vild med Svendborg. Jeg har været med i Rottefælde revyen i 2014 og 2015 og så kommer min mand (Rasmus Fruergaard, som er med på Skatteøen) også herfra. Svigermor bor her stadig. Så jo, jeg har et skønt forhold til Svendborg.

 

Jeg er i den kommende sæson med i “Jytte fra Marketing er desværre gået for idag”, der også spiller i Svendborg.

 

Jeg glæder mig helt vildt. Publikum kan godt regne med et brag af en griner, go musik og gakkede typer.

rikke-scaled.jpg
Foto:Rune Buch
Kort
bottom of page